CONDICIONS DE COMPRA

 

1. IDENTIFICACIÓ

Les condicions generals de contractació recollides en el present document són d’aplicació a totes les transaccions comercials que es realitzen a través de www.centrebikergirona.com, el seu titular és RAIG FLAIX, S.L. amb NIF B55156681, situat a Avda. Lluís Pericot 1-3, 17003 Girona (Catalunya, España)

Aquestes condicions generals de venda són les úniques aplicables i considerem que una vegada que hagi fet una comanda, hi haurà acceptat sense reserves les nostres condicions generals de venda després d’haver-les llegit.

Accedint a www.centrebikergirona.com el comprador es compromet a respectar les Condicions Generals i les Condicions d’Utilització que figuren en les mateixes.

 

2. PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets relatius a la propietat industrial i intel·lectual (a títol enunciatiu i no limitatiu: marques, logotips, textos, fotografies, icones, imatges, així com el disseny gràfic, codi font i altres elements de software continguts a la pàgina web) són propietat de RAIG FLAIX SL, a partir d’ara CENTRE BIKER GIRONA, o de les empreses representants i fabricants dels productes i serveis oferts. Per tant, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial protegits per la legislació espanyola i internacional.

Sense la prèvia autorització escrita de forma evident del CENTRE BIKER GIRONA, o, si escau, del representant o del fabricant del producte titular dels drets, no està permès utilitzar, reproduir, transmetre, manipular, així com qualsevol ús que excedeixi d’una utilització normal i necessària per a la visita de la pàgina i l’ús dels serveis oferts.

L’accés als serveis subministrats no suposa per part de CENTRE BIKER GIRONA renúncia, transmissió ni cessió total o parcial dels drets derivats de la propietat intel·lectual i industrial, ni atribueix drets d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d’aquests drets, sense perjudici del dret de visualització i obtenció de còpia privada de seguretat de tals continguts, sempre que aquest dret s’exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantingui inalterada la propietat intel·lectual i industrial del titular d’aquests drets, s’utilitzi sense fins comercials i exclusivament per a informació personal de l’usuari.

La responsabilitat derivada de l’ús de materials protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta pàgina correspondrà exclusivament a l’usuari.

 

3. OBJECTE I ACTIVITAT

CENTRE BIKER GIRONA es dedica a la venda de tot tipus de productes relacionats amb el ciclisme.

 

4. ACTUALITZACIÓ DE LA WEB REFERIDA A LA CONTRACTACIÓ

CENTRE BIKER GIRONA es reserva el dret a realitzar modificacions i actualitzacions sobre els productes, preus, promocions i altres condicions contingudes en www.centrebikergirona.com. Al seu abast, procura que la informació oferta a la web sigui veraç i aparegui sense errors tipogràfics. En cas que es produeixi algun error de tipografia, aliè a la voluntat de CENTRE BIKER GIRONA es procedirà a la seva immediata correcció. Si succeís que algun client decidís fer alguna compra basant-se en un error d’aquest tipus, www.centrebikergirona.com l’informarà de forma immediata d’aquest error, podent ambdues parts rescindir la compra sense cap cost sempre que es justifiqui l’existència d’aquest error.

CENTRE BIKER GIRONA presta gran atenció a la informació relativa a les característiques tècniques i prestacions dels productes, mitjançant descripcions tècniques procedents dels fabricants i de fotografies de qualitat que il·lustren els productes. Els fabricants es reserven el dret de realitzar modificacions en els articles. Les imatges en cap cas són vinculants.

En cap cas ens farem responsables d’errors o omissions d’informació, continguts en la nostra pàgina web. Si per al comprador alguna de les característiques tècniques del producte que vol comprar és indispensable, si us plau contacti amb el nostre servei d’atenció al client, per corroborar aquesta informació.

 

Preus

Tots els preus de venda indicats a la nostra pàgina web es mostren en Euros i inclouen IVA. CENTRE BIKER GIRONA es reserva el dret de modificar els seus preus en qualsevol moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades a la pàgina web en el moment del pagament de la seva comanda, excepte error tipogràfic. Es podran aplicar descomptes especials per quantitat a empreses (Gimnasos, hotels, botigues, centres esportius, etc.)

 

Disponibilitat

Intentem tenir l’estoc òptim de tots els nostres productes amb l’objectiu de realitzar els lliuraments en menys de 5 dies hàbils (sense dissabtes ni diumenges), però hi ha ocasions en què, per fallades en la cadena de subministrament (fabricants, distribuïdors, operadors logístics ) no és possible.

A la fitxa de cada producte, trobarà el termini de lliurament aproximat. Per enviaments a les Illes Balears i Portugal, cal sumar-li 2 dies hàbils al termini indicat. En el cas d’enviaments a Canàries, l’enviament pot demorar fins a 15 dies.

Si un dels productes comprats no estigués en estoc ens comprometem a informar immediatament mitjançant un correu electrònic o trucada telefònica, del termini en què podrem enviar-li el seu producte o li oferirem una alternativa al producte comprat. En cas de no satisfer-li el nou termini i/o l’alternativa, anul·larem la comanda i si hagués fet el pagament, l’hi reintegrarem.

En cap cas CENTRE BIKER GIRONA es farà responsable dels possibles retards en el lliurament per part de l’agència de transport. Posarem tots els nostres esforços en la ràpida solució de la incidència, però no ens podran demanar responsabilitats de cap tipus.

 

5. PAGAMENT

Posem a disposició del comprador tres modalitats per realitzar el pagament de la seva comanda:

 

Transferència o ingrés bancari:

Si seleccioneu com a forma de pagament transferència bancària, rebrà juntament amb la confirmació de la seva compra un e-mail on se li indicarà el número de compte en què efectuar la transferència bancària a nom de CENTRE BIKER GIRONA (RAIG FLAIX SL). És molt important que indiqui a l’assumpte “Comanda nº xxxx”, així com el seu nom i cognoms per poder validar-la.

No es considerarà efectuat el pagament d’una comanda fins que l’import total del pagament hagi estat rebut al nostre compte bancari. Disposa de 7 dies hàbils des de la realització de la comanda per realitzar la transferència, passats els quals sense constar fet el pagament, CENTRE BIKER GIRONA considerarà anul·lat la comanda en qüestió.

Per tramitar l’enviament d’una forma més àgil i contrastar més ràpidament la informació facilitada per la nostra entitat bancària li demanem que ens remeti per correu electrònic a shop@centrebikergirona.com, el justificant de la transferència.

No oblidi que ha d’efectuar el pagament en Euros i que totes les eventuals comissions bancàries van a càrrec seu en optar per aquest sistema de pagament.

 

Ingrés o transferència bancària a una de les següents comptes:

Informa’t trucant al 972912914.

 

Pagament en efectiu o amb targeta de crèdit a la nostra botiga

Contrareemborsament amb un sobrecost sobre el total de la comanda. Només s’admetrà contrareemborsament per enviaments a Espanya (península). El % aplicat s’indicarà en el resum de la comanda. No es podran comprar bicicletes si es selecciona aquesta forma de pagament. Els nostres mètodes de pagament disponibles són VISA i MasterCard.

 

Financiació

Informa’t trucant al 972912914.

 

Per a qualsevol comanda d’import superior a un import fixat per CENTRE BIKER GIRONA, se li demanarà un document d’identitat i un justificant de domicili que haurà d’enviar per correu electrònic. Lamentem les molèsties que aquest procediment pogués causar-li, aquestes mesures de seguretat són una prova evident de la nostra voluntat per protegir els clients de CENTRE BIKER GIRONA contra eventuals fraus bancaris.

El pagament a través de targeta de crèdit, es realitzarà a través de passarel·la de pagament de la nostra entitat bancària, amb tota les garanties de seguretat.

Si CENTRE BIKER GIRONA o la plataforma de pagament amb targeta, sospiten alguna anomalia o frau, ens reservem el dret d’anul·lar la seva transacció per motius de seguretat. El nostre departament d’atenció al client es posarà en contacte amb el comprador per poder solucionar la incidència.

 

6. ENVIAMENTS, DESPESES I TERMINIS

CENTRE BIKER GIRONA es reserva el dret de variar la manera d’enviament i la companyia per la qual s’efectua aquest, independentment del que s’ha exposat en aquestes pàgines i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client. En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.

 

Condicions generals per a Península i Balears:

S’aplicaran les següents condicions:

Les despeses d’enviament es calculen en funció del volum/pes dels productes de la comanda. Aquestes despeses seran degudament informades al procés de compra, abans de tramitar definitivament la comanda.

El servei de repartiment a domicili el realitzem amb empreses de transport urgent, que realitzen el lliurament en un termini de 24-48h en el cas d’enviaments a la Península, i de 72h en el cas d’enviaments a Balears. Aquest termini començarà a comptar des de la data de recollida de la comanda al nostre magatzem.

Per comandes pagades mitjançant transferència bancària, no s’enviarà el material fins no tenir abonat l’import total de la comanda en el compte de CENTRE BIKER GIRONA. (Vegeu punt 5)

 

Condicions generals per a Canàries, Ceuta i Melilla:

L’única forma de pagament acceptada és: transferència nancària i targeta. Consultar prèviament els costos de ports per e-mail.

Les despeses d’enviament es calcularan en funció del pes i mida de l’enviament i el país al qual s’envia el producte.

En les vendes a Canàries, Ceuta i Melilla no es repercutirà l’IVA (a la majoria dels productes), no obstant el sistema duaner aplicarà les càrregues impositives corresponents que aniran a compte del client. En cap cas podrem determinar l’import dels impostos a pagar pel client en rebre la seva comanda ja que, en el cas de Canàries per exemple, depèn del “I.G.C.” i “duanes de Canàries”. A manera ORIENTATIVA, i en cap cas amb caràcter fix, solen cobrar entre 15 i 30 Euros per drets d’importació i papers administratius de duanes, a més del percentatge corresponent a l’I.G.I.C. Canari. (No ens responsabilitzem de les possibles variacions que les duanes realitzin sense previ avís).

El termini d’enviament de productes fora d’Espanya península pot superar el termini establert en els productes.

 

Com funciona?

Formes de pagament: pot optar per pagar la seva comanda mitjançant transferència, ingrés bancari o PayPal. Un cop acreditada en el nostre compte la transferència o l’ingrés bancari, la seva comanda quedarà reservada durant 30 dies. Un cop superat aquest termini, la comanda serà retornada al nostre magatzem.

Treballem amb les principals agències de transport. Un cop realitzat l’enviament, li facilitarem el nombre d’expedició perquè pugui contactar directament amb l’agència de transport i pugui concertar el lliurament.

En cas que s’intenti realitzar el lliurament de la comanda per part de l’agència de transport i el destinatari no estigués al seu domicili, el repartidor li dirà per telèfon o li deixarà una nota d’avís, perquè pugui concertar amb ells el lliurament. Normalment, en els productes pesats, el repartidor li dirà abans d’intentar realitzar el lliurament, per a quedar amb el destinatari. El lliurament sempre es realitzarà al portal, a nivell de carrer del seu domicili o empresa. Els repartidors no estan obligats a pujar el producte fins al seu domicili si aquest no es troba a nivell del carrer, encara que la majoria de vegades, i en la mesura del possible, el repartidor ajuda al destinatari i fa el necessari per deixar el producte al domicili del client.

Tots els nostres enviaments estan assegurats a TOT RISC, de manera que si hi ha qualsevol tipus d’incidència (perduda, trencament, etc.), ens farem càrrec de reintegrar l’import de la compra al comprador o li enviarem un nou producte. En rebre la comanda és obligatori que el comprador revisi que tot està conforme amb la seva comanda i en perfecte estat. Si no estigués d’acord amb els productes lliurats, signi i indiqui a mà a l’albarà de lliurament les anomalies que va trobar en rebre’l (embalatge en mal estat, no coincideixen els embalums lliurats amb els de l’albarà de lliurament, etc.) En cas d’existir qualsevol incidència, només tenim 24 hores des de la data de recepció del producte, per reclamar a la companyia de transport. Un cop passat aquest termini el comprador es farà càrrec de les despeses ocasionades.

 

Enviament de producte

Els productes es repassen i es revisen totalment en el nostre magatzem abans del seu enviament.

 

Enviament de bicicletes

Les bicicletes es repassen i es revisen totalment al nostre taller abans del seu enviament. Per fer el seu enviament més segur es tornen a introduir en la caixa original, de manera que és necessari en certes ocasions i segons models desmuntar la roda davantera, els pedals, el selló i en algunes bicicletes alguns accessoris que porten, així com girar o desmuntar el manillar. Tot el que es desmunta s’introdueix també en la caixa de forma segura per evitar danys en aquestes peces.

Segons models, en les bicicletes de carretera desmuntarem el manillar, la roda de davant i els pedals, i en les bicicletes de muntanya, desmuntarem els pedals i la roda davantera, assegurant un embalatge segur.

Un cop a casa, només haurà de muntar aquests elements i la seva bici estarà a punt per a poder ser utilitzada, si tingués algun problema amb el muntatge estarem encantats d’atendre-li en la nostra línia telefònica (972912914)

 

7. DRET DE DESISTIMENT I DEVOLUCIONS

Es considera devolució, i per algun motiu no queda satisfet amb la seva comanda i desitja que se li rembolse l’import de l’article, té un termini de 14 dies, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per tornar-lo. (Segons art. Art.71 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de Novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris). Els Despeses generades per la devolució del producte seran a càrrec del comprador (art. 101.1 RDLG 1/2007). Només ha de fer-nos arribar els productes en perfectes condicions i en el seu embalatge original, incloent garanties, etiquetes i instruccions d’ús, és important que no presenti signes d’ús, invalidaria la devolució. En cas que rebem el producte en unes condicions NO òptimes, s’ho tornarem de nou, generant unes despeses d’enviament a assumir pel client.

És molt important que ens retorni el / els productes de canvi o devolució perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d’un embalatge inadequat, no admetrem la devolució. Tampoc s’admetrà la devolució de DVD o Llibres, si aquests no tenen el precinte original, i de vestimenta si aquesta ha estat usada. Una vegada que rebem la mercaderia en el nostre magatzem i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, CENTRE BIKER GIRONA gestionarà la devolució de l’import de la compra, excepte els ports generats en el primer enviament.

En el cas de devolució en enviaments erronis per la nostra part, totes les despeses d’enviament aniran a càrrec de CENTRE BIKER GIRONA durant el primer mes transcorregut des de la seva venda. Veure apartat Garanties.

 

8. GARANTIES

En el cas de productes defectuosos, totes les despeses d’enviament aniran a càrrec de CENTRE BIKER GIRONA durant el primer mes transcorregut des de la seva venda Garanties (Llei, 23/2003, de 10 de juliol, de Garanties en la Venda de Béns de Consum i Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris).

Tots els nostres productes tenen garantia original del fabricant, algunes bicis fins i tot disposen de garanties més extenses (consultar a les pàgines web oficials de la marca en qüestió).

Durant el període de garantia, l’article disposa de la garantia del fabricant. Per beneficiar-se d’aquesta garantia, ha de posar-se en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client o amb el centre d’atenció al client de la marca del producte. Imprescindible conservar la factura original de compra.

Atenció: La garantia no cobreix la reparació de danys resultants d’una causa externa al producte (per exemple, accident, xoc…), d’un ús o instal·lació incorrectes (no conformes a les instruccions del fabricant), d’un ús que afectés a la bona conservació de l’article, d’un ús comercial o col·lectiu i / o de l’ús d’accessoris o components no compatibles.

En cas de disconformitat amb la gestió d’una reclamació en període de garantia o amb la finalitat de detallar alguna consideració al respecte sobre el producte, sempre podrà posar-se en contacte telefònic amb el nostre responsable d’atenció al client en horari comercial. La majoria de fabricants disposen de servei tècnic directament de zona, de manera que se li podrà solucionar la incidència in-situ, sense necessitat d’enviar el producte.

Si el producte no disposa de servei tècnic de zona, ens haurà d’enviar el producte a ports pagats al nostre servei post venda, que rebrà el producte retornat i contactarà amb el fabricant o importador per solucionar la incidència. En qualsevol cas, CENTRE BIKER GIRONA no acceptarà cap responsabilitat si el fabricant del producte, rebutja aplicar tal garantia per les raons anteriorment exposades.

 

9. CANCEL·LACIONS

Es considera cancel·lació quan el client vol anul·lar una comanda que encara no ha estat pagat, o bé que tot i ser pagat, no ha estat encara processat pels nostres magatzems, i per tant, no ha estat enviat.

Haurà d’enviar un correu electrònic a la major brevetat a shop@centrebikerigirona.com avisant que voleu cancel·lar la comanda i indicant el número d’aquest.

Si l’article ja ha estat pagat, es procedirà a retornar-li l’import del mateix, les despeses bancàries generades per la devolució de l’import aniran a càrrec del client.

L’usuari pot cancel·lar el procés de compra sempre que aquest no hagi estat processat en la seva totalitat i no hagi sortit del nostre magatzem. Per tal d’assegurar per part del client la cancel·lació, és aconsellable posar-se en contacte telefònic (972912914) amb la nostra botiga.

En cas que la comanda hagi estat enviat abans de la seva trucada i / o correu, es considerarà llavors com una devolució.

 

10. CANVIS

Un canvi, es considera quan el client vol canviar l’article rebut per un altre el qual tinguem al nostre catàleg i en estoc, ja sigui per error de talla, o per altres motius, que no tinguin a veure amb defecte d’aquest, en cas de no tenir estoc del producte a canviar, s’oferirà la possibilitat d’una devolució.

Per fer un canvi, el client ha de posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client, ja sigui via telefònica (972912914), o per correu electrònic (postventa@centrebikergirona.com), indicant que es desitja fer un canvi, i indicant l’article pel qual voleu canviar-lo. L’informarem de les opcions de les que disposa per a aquest canvi, ha de fer el canvi en els 7 dies següents a la recepció del producte.

En aquest cas les despeses d’enviament, correran a càrrec del client, tant de l’expedició als nostres magatzems, com l’expedició al domicili del client.

 

11. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

CENTRE BIKER GIRONA li garanteix la confidencialitat de les seves dades personals. Cap de les dades que ens proporcioni serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

CENTRE BIKER GIRONA compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

CENTRE BIKER GIRONA garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d’aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contractació de serveis, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que atorga la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

El tractament i la gestió d’aquestes dades compleix amb les normes estipulades al Reial Decret 994/1999, d’11 de Juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal.

Quan facilita les dades personals a través d’aquest web autoritza a CENTRE BIKER GIRONA per al seu ús i tractament informàtic amb l’objectiu de facilitar-li informació sobre els seus serveis i promocions. Les dades personals que l’usuari ha de facilitar són indispensables per a l’enviament de les comandes i redacció de factures. L’absència d’aquestes dades comportarà l’anul·lació automàtica de les comandes.

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, oposició i / o cancel·lació dirigint-se a:

CENTRE BIKER GIRONA

RAIG FLAIX, S.L.

Av. LLUIS PERICOT 1-3, BAIXOS 17003, GIRONA

B55156681

 

12. RESOLUCIÓ DE LITIGIS A LÍNIA

D’acord amb l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d’accés gratuït per a la resolució de conflictes en línia entre l’usuari i el PRESTADOR, sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia, mitjançant la intervenció de un tercer, anomenat intermediari entre tots dos. Aquest organisme és neutral i dialogarà amb les dues parts per aconseguir un finalment suggerir i / o imposar una solució al conflicte.

Enllaç a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

13. LEGISLACIÓ APLICABLE EN LA MATÈRIA

Les transaccions comercials realitzades amb www.centrebikergirona.com estan sotmeses a la legislació espanyola.

 

Lleis d’aplicació a la matèria

Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

Llei 7/96, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista.

En cas de conflicte o desacord en la interpretació o aplicació d’aquestes Condicions Generals de Contractació, els jutjats o tribunals que coneguin de l’assumpte seran els que disposi la normativa aplicable en matèria de jurisdicció.

En el cas que el comprador tingui el seu domicili fora d’Espanya, ambdues parts se sotmetran als Jutjats i Tribunals de Girona (Espanya).

 

holiganbetjojobetcasibomMeritkingcasibom girişgüvenilir bahis sitelerigüvenilir bahis sitelericasibom girişcasibom girişbetsatGrandpashacasibomjojobetGrandpashaholiganbetpinbahiscasibomGrandpashaholiganbetjojobetpinbahiscasibomjojobetholiganbetbetsatpinbahisbahsegeldumanbetholiganbetjojobetcasibomMeritkingcasibom girişgüvenilir bahis sitelerigüvenilir bahis sitelericasibom girişcasibom girişbetsatGrandpashacasibomjojobetGrandpashaholiganbetpinbahiscasibomGrandpashaholiganbetjojobetpinbahiscasibomjojobetholiganbetbetsatpinbahisbahsegeldumanbet
Ev eşyası depolamaMapsEv eşyası depolamaMaps